Balte levněji
o obalech bez obalu

optimalizujte svoje náklady na balení

Švýcaři zvolili na EURO 2016 špatný obal

Švýcaři zvolili na EURO 2016 špatný obal

V rámci bojů ve skupině A během duelu domácí Francie a Švýcarska došlo hned několikrát k poškození „obalu“ švýcarských fotbalistů. Naši obaloví experti se ihned pustili do analýzy celého incidentu a došli k jednoznačnému závěru, že obaly Švýcarů byly výrazně poddimenzovány a neodpovídali způsobu zacházení francouzských hráčů se švýcarským „zbožím“. Drsnější manipulace vedla naštěstí jen k poškození obalu a nikoli samotných produktů ze Švýcarska.

Co s tím?

 

Švýcarský realizační tým má nyní dvě možnosti. Mohou požádat polské protihráče, se kterými se setkají v dalším utkání, o šetrnější zacházení (například formou školení „Manipulace a skladování křehkých produktů“ nebo doplnění obalu o výstražné cedulky „neklopit“ a „křehké“). Nebo může švýcarský tým změnit obaly svých hráčů. Zde však, po předchozí zkušenosti, hrozí riziko naddimenzování obalu (viz. obrázek níže). Takový obal samozřejmě vydrží hodně ostré zacházení a produkt velmi dobře chrání, nicméně má celou řadu nevýhod. Například není vhodný pro ruční manipulaci (prázdný i plný), balení výrobku do tohoto obalu je velmi zdlouhavé, prázdný obal je velmi neskladný a v neposlední řadě i velice drahý.

Nový švýcarský dres

Doufáme, že švýcarský realizační tým stihne ve spolupráci se svým dodavatelem obal doladit a my se během sobotního zápasu budeme bavit především fotbalem.

Vždy ten správný obal Vám přeje

Adam P.

© BALTE LEVNĚJI 2014, všechna práva vyhrazena  |   Zásady používání cookies    Nastavení cookies    Zásady ochrany osobních údajů  |  vytvořil Kurzor, s.r.o.

Kurzor.net